ЗА НАС

Докоснете се до нашето изкуство

Запознайте се с екипа на Clart

Нашата философия

„Добрият брандинг може да вдъхне живот на всяко графично изображение и впечатляващ дизайн в корпоративната идентичност.“

Дейвид Аакер

Нашата история

Стартирахме като малка издателска къща, която постепенно прерастна в агенция за графичен дизайн и цялостен брандинг. Зад гърба си сме оставили дългогодишен опит, основан на  задълбочени изследвания, творчески стратегии и широк спектър от проекти. 

Нашият екип прави всичко възможно да удовлетвори нужните на всеки клиент, вземайки предвид неговата концепция за въздействащо присъствие на пазара.

Нашият подход

Обръщаме специално внимание на всеки детайл, защото знаем, че в него е заключена тайната на перфектната визия.

Корпоративен брандинг

Ние можем да усъвършенстваме Вашата концепция за изграждане на корпоративна идентичност и цялостна фирмена визия. Имаме необходимия ресурс, с който ще надминем всичките Ви очаквания.

Уеб дизайн

Ролята на автентичния уебсайт има важно значение за представянето и развитието на Вашия бизнес. Затова залагаме на качествено съдържание и впечатляващ дизайн, които стоят в основата на силното дигитално присъствие.

Много повече от лого

Нашата цел е да предлагаме винаги превъзходно качество при изработването на едни от най-фундаменталните елементи в корпоративната визия - безупречно брандиране, запомнящо се лого и вълнуващи илюстрации.

Доверете се на нашия опит

Нашата философия се основава върху прилагането на индивидуален подход към всеки клиент, който се обърне към нас за съдействие. 

Николай Йорданов

Управител и маркетинг мениджър

Мартин Петров

UX дизайнер

Антон Тихомиров

Уеб дизайнер

220

Уеб проекта

188

Партньорства

11K

Позитивни отзиви
 

21

Награди

  • Петър Николов

    Научих много от сътрудничеството с екипа на Clart. Вече гледам по съвсем нов начин на брандинга и неговото значение за бизнеса.

  • Габриела Младенова С такива професионалисти няма как качеството да не е на ниво. Определено бих ги дефинирала като най-добрите в сферата. Благодаря за прекрасното отношение.